Follow this blog with bloglovin

Follow Timeless

søndag den 29. april 2012

Coeur de Pirate





Uanset hvor mange gange jeg hører denne sang, så bliver jeg bare ikke træt af den! Jeg elsker generelt hendes musik, og hendes yndefulde stemme. Så smukt!

søndag den 22. april 2012

Maskebal

Så var jeg til maskebal i går, sammen med mine to dejlige veninder, Amanda og Sarah! Sarah og jeg "tegnede" vores masker i hovedet, og Amanda havde købt en fin maske! Har I haft en god weekend? <3

fredag den 20. april 2012

torsdag den 19. april 2012

Costume

Jeg har fået abonnement på Costume, så nu glæder jeg mig også, til at modtage min T-shirt, som er med i velkomstpakken! Jeg har allerede læst det nyeste blad, og det er faktisk virkelig godt, så køb det endelig! Amanda og jeg skal til Berlin til sommer, og hvor heldig kan man være, at der så lige er nogle sider om Berlin i bladet, og tips til, hvor man kan shoppe og spise! Yay!

Sikke en smuk og dejlig torsdag det har været! Og jeg har allerede weekend! Nyder I livet? <3

onsdag den 18. april 2012

Inspiration

Jeg burde virkelig lave dansk eksamenstil, men jeg er alt for god til overspringshandlinger! Sidder pt og kigger på billeder af masker, da jeg skal til maskebal på lørdag. Har I nogle gode idéer? Jeg overvejer lidt, bare at male det på mit ansigt? 
- Egentlig burde man kunne komme uden noget, for bærer vi egentlig ikke alle sammen masker i forvejen..
Jeg håber I har haft en god dag <3






tirsdag den 17. april 2012

Posca

Min søde mor kom hjem, med disse poscatuscher i dag! Til jer der måske ikke kender dem, så er det nogle rigtig fine tuscher, man kan bruge på alt og de blegner ikke i solen, ligesom for eksempel sprittusch!

søndag den 15. april 2012

Nye tegninger

Jeg har lige lavet lidt forskellige nye tegninger. Jeg håber I kan lide dem? <3

At være smuk

Jeg indrømmer gerne, at jeg selv synes det er flot at være tynd, og ja, jeg ville meget gerne tabe mig lidt. Men helt ærligt, er det så ikke vigtigere, at vi er sunde og glade? Hvorfor kan vi ikke i stedet for beundre de små depoter vi har på siden? Jeg får altid selv mega dårlig selvtillid, når jeg er ude for at prøve tøj, og det er jo klart, fordi jeg hele tiden ser tøjet sidde på mannequindukker der er så tynde som pinde. Hvorfor er det pludselig sådan et tabu, at være lidt buttet? Før i tiden var de smukke kvinder dem med former, så de lignede rigtige kvinder. Nu skal "rigtige og smukke" kvinder være som pinde. For eksempel synes jeg, at Adele er en virkelig smuk og flot kvinde, selvom hun faktisk er lidt buttet. Men eftersom hun er begyndt at blive mere kendt, så er hun også begyndt at tabe sig virkelig meget, hvad er det for noget? Man kan pludselig ikke være kendt, uden at have personlighed og være stor? Jeg synes også Marilyn Monroe var en af de smukkeste kvinder, blandt andet også fordi hun havde former!
Jeg tror det er farligt, at vi som mennesker går alt for meget op i, hvad vi vejer. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at flere og flere unge piger får anoreksi, og denne sygdom er altså dødelig, og den kan påvirke resten af dit liv. 
Men jeg vil også lige påpege, at jeg ikke siger dette for at hakke ned på slanke piger. Bestemt ikke! Jeg skriver bare dette, for at gøre opmærksom på de piger, som er tynde, men utilfredse med sig selv, og lever en usund livstil fordi de ikke vil tage på. Der er skam intet i vejen for at være tynd, så længe man bare er glad og har det godt med sig selv. Jeg mener bare, at alle former og størrelser er smukke, uanset hvordan det hele er skruet sammen.
Så kære læsere, jeg siger ikke det med en løftet pegefinger, men fordi jeg synes vi bør se på os selv, og se mange af de andre smukke sider vi har. Vi kan sagtens være smukke, selvom vi vejer et par kilo for meget. Jeg skal dog ikke selv lege helgen, for der er da rigtig mange ting ved mig selv, som jeg er utilfreds med, men det vil jeg altså også arbejde på, og jeg vil prøve at stoppe med at være så fandens selvkritisk, for i sidste ende, hvad får vi så ud af det? 
Jeg ønsker jer alle sammen et rigtig godt og sundt liv! Husk hvor smukke I er! <3








lørdag den 14. april 2012

New in

Så modtog jeg endelig min pakke fra asos! Jeg har glædet mig, til at få fingre i disse platform sko. Ens fødder ser vildt små ud i dem, og man går rigtig godt i dem! Samtidig kom jeg altså også liiige til at bestille et net.
Sikke en smuk lørdag, nyd den <3

fredag den 13. april 2012

Magic Dance

Jeg elsker David Bowie! Han har fulgt mig hele mit liv, og jeg bliver bare aldrig træt af ham. Her får I lige en (fredags-) sang fra mig, som man efter min mening, kun kan blive i godt humør af! Den er faktisk fra filmen 'labyrinten', som minder mig om min barndom! 
Tjek den ud, og dans med! ;-p



Choker halskæder

Jeg har efterhånden fået anskaffet mig et par choker halskæder! Jeg synes de er rigtig fine, og de kan virkelig pifte et lidt kedeligt sæt tøj op. Nogle af dem er fundet i forskellige genbruger og vintage, mens andre faktisk bare er fra H&M.
Nyder I fredagen? <3

torsdag den 12. april 2012

Outfit

Jeg er egentlig syg i dag, så magtede ikke tage det store på. Men her får I alligevel et lille smugkig. Det ser forresten vildt smukt ud, med det artobillede taget i spejlet...

Cake <3

Jeg er en stor fan af kage! Og gerne i alle afskygninger! Nam. Jeg bagte denne kage i går aftes. Jeg kan desværre ikke give jer en opskrift, da jeg stort set altid bager kager (og generelt mad) på slump. Men én ting kan jeg love jer, der er altid rigeligt med vanilie i min kager, da jeg er stor fan af vanilie!
Men denne kage er faktisk også fedtfattig, jeg har nemlig brugt olivenolie i stedet for smør, og så behøver man ikke putte ret meget i. Den bliver selvfølgelig lidt hurtigere tør, men så må man pakke den godt ind!
God dag <3

onsdag den 11. april 2012

Nail Him

Jeg fandt denne fine neglelak i H&M i går, og jeg synes faktisk den er rigtig fin! Den kostede kun 30 kr. Den er virkelig god, den dækker godt, og deres lakker plejer også at holde godt.
Farven hedder forresten 'Nail Him'.
Nyder I dagen? <3

Mumi!

Yay! Nu har jeg lige modtaget nogle af de Mumifilm, som jeg havde bestilt! Jeg er virkelig barnlig -jeg ved det godt, men jeg elsker simpelthen Mumitroldene! <3

tirsdag den 10. april 2012

New stuff

Kom lige til at shoppe lidt i dag! Jeg var først hos Amanda, for at spraymale et bord for hende, og så tog vi i Tiger, og jeg tog bagefter i H&M! Der er vildt mange fede smykker og sko i H&M i øjeblikket! Jeg vil vildt gerne have nogle af deres sko, synes bare ikke lige jeg har råd. Jeg har også købt en mundharmonika i Tiger, den måtte jeg da bare eje!
Nu skal jeg så til at gøre rent i hele huset. Som om jeg orker. :p
Nyd dagen <3